Fast & Furious 8

Filmen Fast & Furious 8 från 2017 låter snöskotern få dela scen med snabba bilar i en härlig biljakt på is. Inte heller den åttonde filmen sviker tittaren när det gäller action och rå styrka.

Cyberterrorist

Vänskap och lojalitet sätts på prov när den listiga cyberterroristen Cipher, spelad av Charlize Theron, får Dominic Toretto att förråda sitt eget team genom att gå med på att arbeta för henne. Han sviker inte bara Letty, utan även Roman, Tej och Ramsey. Agent Luke Hobbs anlitar Dom och hans team för att ta tillbaka en militär enhet från en avlägsen och hårt bevakad postering i Berlin. Teamet har ingen aning om att Dom tänker stjäla enheten åt Cipher. Teamet tar hjälp av Deckard Shaw för att ta reda på sanningen efter Doms svek.

Snöskotermilis

Det blir inte lika lätt som teamet har tänkt sig och i en hisnande actionscen mitt ute på isen måste gänget ta sig an terrängfordon och en mycket farlig snöskotermilis. De snabba bilarna flyger fram över isen när snöskotrarna attackerar från flanken. Romans bil kör ner i en isvak. Vännen Tej vinschar upp honom och väl uppe på isen måste han möta snöskoterförarna på egen hand. Med oddsen emot sig är det vinna eller försvinna som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flash-blog