Ski-Doo

Det kanadensiska varumärket Ski-Doo räknas som ett av världens främsta och största. De ligger alltid steget före för att skapa snöskotrar för rena entusiaster som inte nöjer sig med vad som helst. Skotrarna tillverkas av ett företag vid namn BRP – samma företag som faktiskt äger märket Lynx. Från början var det bara snöskotrar som tillverkades men nu har man även lagt till overallproducering så att du som gillar att åka kan köpa hela munderingen.

Kännetecken

Snöskotrarna från Ski-Doo är riktiga monster som far fram i snöyran. Saken är dessutom den att du kan få en skoter skräddarsydd exakt efter dina behov. Ski-Doo har även många färdiga modeller i sortimentet som är framtagna för olika ändamål och terräng. Modellerna kan hittas på hemsidan och heter till exempel Tundra, Scandic, Freeride, Summit och Expedition. Det finns också många fler där alla har sina speciella egenskaper.

Ski-Doo gör skotrar både för arbetssyfte ute i terrängen och för sport och olika evenemang. Eftersom företaget är så känt över världen är det också en stor stolthet om man som skoterförare eller lag får det som sponsor. Man kan då glädjas över att få använda det bästa på marknaden. Många tävlar med Ski-Doos modeller.

Anpassa din skoter

Tidigare nämnt är det sagt att Ski-Doos skotrar kan byggas och skräddarsys på dina villkor. Det du då gör är att du väljer att anpassa den modell du redan är intresserad av och bygger ut med andra finesser som tillverkaren gör i sina fabriker. Du kan begära offert direkt på hemsidan. Det kan vara många frågor du måste se över innan du bestämmer dig eftersom dessa skotrar är någonting helt annat än lite hobbyåkning i grannskapets backe på max 100 meter.

Fundera över vilken terräng du ska ge dig ut i, hur ofta skotern ska köras med, om du ska tävla med den, hur många som ska kunna få plats, hur bekväma själva sittplatserna ska vara samt hur svängig vägen eventuellt kommer bli. Ski-Doo gör nämligen skotrar som anpassar sig till riktiga kurvor i snön. Du kanske rent av ska ha skotrar till ditt företag och se det som en investering. Det kan kosta en slant och då kan ett företagslån från capcito.com komma som en skänk från ovan. Att bygga egna snöskotrar kräver pengar men om ditt företag vill vara riktigt proffsigt är det hit ni ska vända er. Om du inte riktigt vet vad du söker kan du få hjälp och rådgivning från Ski-Doo själva.

Underhåll och tillbehör

Om du redan är lycklig ägare till en Ski-Doo kanske du behöver reservdelar eller utrustning för snöiga turer på fjällen eller uppe i norr. På hemsidan kan du shoppa massor av delar och tillbehör samt snygga skoteroveraller som håller värmen och passar perfekt till skotern i övrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flash-blog